yankee_candle_logo.jpg

Yankee Candle - för ett varmt välkomnande hemma

Yankee Candle är marknadens ledande varumärke när det kommer till doftljus och liknande produkter såsom aromalampor och doftoljor. Varumärket representerar kvalitet och stil och grundarnas starka passion kombinerat med mer än 40 års erfarenhet av ljustillverkning har skapat en lojal kundkrets i hela Europa och gjort Yankee Candle till ett framgångsrikt, växande och högt uppskattat företag.

Vad är Yankee Candle doftljus tillverkade av?

De populära ljusen tillverkas av högraffinerade paraffinvaxer av högsta kvalitet med maximal mängd väldoftande oljor och har en veke i 100% bomull vilket gör den fri från farliga plaster. Doftljusen kommer i en förpackning gjort av förstklassigt glas. Alla produkter och dofter genomgår en rad kvalitetstester för att förtjäna sin plats i Yankee Candle sortiment. Vilka klarar då testerna? Bara de bästa av de bästa!

Vilka dofter gör Yankee Candle?

Tropisk kokos och paradisets blommor, harmonisk doft från solvarma bomullsblommor, eller varför inte fluffiga nytvättade handdukar? Yankee Candle har något för alla smaker! I vårt sortiment hittar du både klassiska dofter som Yankee Candle Angel Wings och Pink Sands men även deras årliga utgåva av Scent of the Year. Du kommer garanterat kunna hitta en doft som får dig att drömma dig tillbaka till semestern i paradiset, eller ett ljus som höjer julstämningen.

Säljer Yankee Candle bara doftljus?

På Furniturebox säljer vi självklart Yankee Candle populära doftljus i flera olika storlekar, de kommer i glasburkar, plastade votivljus och som väldoftande värmeljus. Dessutom erbjuder vi deras doftspridare för bilen, aromalampor med tillhörande vaxkakor i en mängd olika dofter och doftpinnar som kommer att fylla ditt hem med en inbjudande och varm känsla.

161 Produkter
brandBanner
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)