Skippa sidhuvud och gå vidare.

TEMPUR – för att din sömn är viktig

0 st produkter

Det globala varumärket TEMPUR har lyckats ta fram kuddar och madrasser som är olika alla andra på marknaden. Med tryckavlastande material och en öppen cellstruktur får du all stöd och komfort som du behöver för en god nattsömn.

 

Vilka produkter erbjuder TEMPUR?

TEMPUR erbjuder mängder av kuddar och madrasser gjorda av ett väldigt unikt memoryskum. En av deras mest populära serier är TEMPUR Cloud madrasserna som du givetvis hittar hos oss på Furniturebox. Vi har även den välkända TEMPURkudden Original.

 

Vad är kopplingen mellan NASA och TEMPUR?

Under 60-talet skapade NASA-forskare det material som sedan skulle bli känt som ‘memoryskum’. TEMPUR har sedan dess arbetat fram de perfekta TEMPUR madrasserna och TEMPUR kuddarna med memoryskum. Memoryskummet må har förändrats och förbättrats av TEMPUR under åren men det hela började med NASA-forskare.

 

Håller TEMPURs madrasser en bra kvalitet?

Vill du beställa hem en TEMPUR-madrass, exempelvis TEMPUR Bäddmadrass eller madrassen TEMPUR Original Supreme, från oss på Furniturebox så gör du helt rätt i det. TEMPUR håller en hög standard och kvalitetstestar alla deras produkter noggrant. En madrass från TEMPUR tar ungefär 60 timmar att skapa och under den tiden utför TEMPUR 67 st kvalitetskontroller.

    Visar 0 av 0 produkter