franck.jpg

Franck&Fischer – babyleksakerna och barninredningen du vill ha

Att hitta babyleksaker som är trygga för både bebisen och miljön är ovanligt men inte omöjligt tack vare Franck&Fischer. Från varumärket hittar du babyleksaker producerade i ekologisk bomull, trä och återvunnen kartong.

Vad hittar jag för produkter från Franck&Fischer?

Franck&Fischer har många bedårande babyleksaker och inredningsdetaljer. Hos oss på Furniturebox kan du bland annat hitta lekmattan Franck&Fischer Alma, mobilarmen Franck&Fischer Babyamuse och gulliga förkläden från serien Franck&Fischer Cook. Klicka runt hos oss för att hitta fler favoriter!


Vad för steg tar Franck&Fischer för att värna om miljön?

För att värna om miljön väljer Franck&Fischer att använda ekologisk bomull och FSC-certifierat trä (Forest Stewardship Council) till sina leksaker och inredningsdetaljer. Bomullen är helt fri från bekämpnings- & insektsmedel och träet är från ansvarsfullt skötta skogar. Fyllningen som Franck&Fischer använder sig av är majsfibrer och återvunnen polyester.


Varför ska jag välja Franck&Fischers produkter?

För att kunder, anställda och miljön ska ta så lite skada som möjligt så väljer Franck&Fischer att använda sig av miljövänliga material. Varumärket är dessutom den första från Danmark som blivit GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standards). Du ska välja Franck&Fischer för att Franck&Fischer väljer dig och naturen kring dig dagligen.

10 Produkter
brandBanner
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar