emerio.jpg

Emerio – för att matlagning ska vara något att se fram emot

Emerio började skapa elektriska apparater för över 25 år sedan. Idag har de ett brett sortiment av bland annat köksapparater. Med Emerios köksapparater är matlagningen alltid en rolig stund.

Vilka produkter hittar jag i Emerios sortiment?

Om du är ute efter smarta och funktionella elektroniska hemapparater så är Emerio rätt varumärke för dig. Från Emerio kan du bland annat hitta köksprodukter som Emerio smörgåsgrill, Emerio köksmaskin, Emerio blender och Emerio köttkvarn. Emerios köksapparater kommer få dig att längta efter en stund i köket.


Vilka populära Emerioprodukter hittar jag hos Furniturebox?

Emerio har många välkända produkter. Här på Furniturebox erbjuder vi bland annat den otroligt populära fritösen Emerio SmartFryer, den smidiga Emerio Churros maker och den moderna Emerio Talande äggkokare. Kika runt hos oss och låt dig överraskas av alla härliga och stilrena köksapparater från Emerio.


Är Emerios eldrivna produkter av bra kvalitet?

Emerios största fokus ligger på att skapa funktionella och prisvärda produkter som förenklar vardagen. Varumärket arbetar ständigt med att förbättra produkternas teknik och funktionalitet. Dessutom använder de sig av ett flertal egenutvecklade testprogram för att säkra kvaliteten.

17 Produkter
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende