brio.jpg

BRIO - bara den egna fantasin sätter gränser

Släpp loss barnens kreativitet med älskade leksaksklassiker från BRIO. Låt deras filosofi att bygga en värld av lek där bara den egna fantasin sätter gränser smitta av sig och inspirera till utveckling.

När startades BRIO?

Med en lång historia tillbaka till 1884 har BRIO en stadig erfarenhet och bred kunskap om barns utveckling och olika behov. BRIO väljer noggrant ut slitstarka material med fokus på allt från snälla metaller, tuggtåligt lack och trä lämpad för barnens tuffa kärlek för att garantera den höga kvalitet varumärket är så starkt förknippat med.

Vilken typ av leksaker erbjuder BRIO?

BRIO har ett brett sortiment av leksaker anpassade för barns utveckling och kreativitet. Alla leksaker i sortimentet är säkra att leka med, har gått igenom BRIOs höga kvalitetstester, är enkla för barn att förstå och tillåter barn att växa genom lek. På Furniturebox hittar du ett välsorterat utbud av BRIOs breda sortiment av leksaker med allt från deras klassiska tågbana, dockvagnar och lära-gå-vagn till BRIO Builder och Smart Tech.

Använder BRIO hållbara material?

Alla BRIOs träleksaker är sedan 2014 tillverkade i hållbart spårbart bokträ från FSC©-märkt skogsbruk i förnybara skogar. Bokträ är ett slitstarkt material som är svårt att tugga på eller bryta sönder och är därför perfekt för leksaker som ska tåla barnens fantasifulla lekar.

2 Produkter
brandBanner
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)