Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Grilltillbehör & grillredskap

Grillställ & rotisserie

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Med olika grilltillbehör kan du skapa magi när du grillar. Vill du bjuda på läcker mat som tillagas länge, är rotisserie & grillställ det perfekta valet för dig. Du kommer med säkerhet göra alla dina middagsgäster nöjda. Välkommen att utforska Furniturebox breda utbud.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är en rotisserie?

    När du grillar med en rotisserie eller grillring så innebär det att maten roterar och tillagas långsamt. Köttet spetsas, vanligtvis med en lång stav, som du sedan tillagar över öppen eld eller grillen. Eftersom maten roterar när den tillagas slipper du att det blir bränt och värmen fördelas jämnt.
  • Hur använder jag ett grillställ?

    Med ett grillställ kan du tillaga en mängd olika kötträtter på grillen. Du hittar olika grillställningar som passar för kyckling, kött och fisk. Utforska Furniturebox stora sortiment och beställ det som bäst passar din smak.
  • Hur rengör jag min rotisserie & grillställning?

    Vår rekommendation är att alltid diska de olika delarna för hand. Det är även viktigt att alltid rengöra efter användning, då håller de längre. Vissa av delarna går säkert bra att diska i diskmaskin, förutom grillställ och spett, dem behöver du handdiska.