Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 13 av 13 produkter

En gasolgrill är ett utmärkt alternativ till osande kolgrillar och blir den perfekta mittpunkten för ett utekök. Du behöver inte bekymra dig om blåst, regn eller brandfaran med en öppen eld när du har en gasolgrill. Istället kan du ägna dig åt att njuta av perfekt grillat, året om och i vilket väder som helst. Med en gasolgrill kan du ha koll på temperatur och får många olika funktioner, på en och samma gång.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer gasolgrill?

    Dels är det viktigt att ha en tillräckligt stor grill för allt du vill laga och för alla de personer du ska grilla till. Det är också bra att tänka på var du kommer att placera din gasolgrill. Underlaget den står på kan vara avgörande för storleken på hjulen, som du använder för att flytta din grill.
  • Blir det riktig grillsmak på min mat med en gasolgrill?

    Du får en äkta grillsmak på allt du tillagar på en gasolgrill, men du får inte smaken av rök som kommer med en kolgrill. Vissa uppskattar, av tradition, att det smakar lite kol och brandrök om maten. Vill du istället få en rund och god röksmak kan du använda lite rökspån, som sätter prägel på det du grillar.
  • Hur ska jag sköta min gasolgrill?

    Rengör gallret efter grillning för att alltid få fräsch mat. Täck över gasolgrillen med ett överdrag när du inte använder den, så håller den längre och du slipper att smuts och skräp hamnar på din grill.