Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 27 produkter
12

Vem drömmer inte om ett äkta utekök? Och det behöver faktiskt inte vara en omöjlighet. Hos oss på Furniturebox kan du hitta både grillar, köksbänkar och kylskåp som klarar av att stå ute under hela året. Välkommen in till oss och låt inspirationen flöda så kanske drömmen om uteköket blir sann.

Vanliga frågor och svar

  • Vad kostar det att bygga ett utekök?

    Du kan välja att köpa ett färdigt modulkök eller så bygger du det själv, så beroende på dina val kan priset skilja sig mycket. Vill du att priset ska vara så billigt som möjligt kan det räcka med en diskbänk, praktisk förvaring och en bra grill. Priset kommer regleras efter vilket kök och produkter du väljer.
  • Vad ska jag ha en sidobrännare till i uteköket?

    En sidobrännare är bra att ha som ett komplement till den vanliga grillen. Du använder den främst om du vill värma mat till många människor. Kanske ska du bjuda ett stort sällskap på korv och då passar sidobrännaren perfekt. Den kan även användas till att koka potatis eller sås när köttet ligger på grillen.
  • Vilken grill ska jag välja till mitt utekök?

    Det fungerar utmärkt att välja gasolgrill eller kolgrill. Fördelen med en gasolgrill är att den är enkel att starta igång och det är lätt att ställa in önskad temperatur. Eftersom det är så smidigt att använda en gasolgrill så är det troligt att utekökets säsong förlängs.