Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Gardiner & gardinupphängning

Julgardin

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Det finns många sätt att skapa en trevlig julstämning i hemmet. Vi sätter upp adventsljusstakar och adventsstjärnor i fönstret. De pastellfärgade kuddarna i soffan byts ut mot härligt röda sammetskuddar för att få fram den där alldeles speciella julkänslan. Julgardinerna blir pricken över i:et som bidrar till att skapa en atmosfär som välkomnar både vänner och familj.

Vanliga frågor och svar

  • Hur sätter jag upp en julgardin?

    Det finns olika sätt att hänga upp julgardiner. Det är vanligt att gardinen har öljetter som man trär gardinstången igenom. Det finns även gardinkappor som har sytts med en kanal i överkant. Har gardinen ett veckband så sätts den upp med fingerkrokar. Om du är osäker på hur du ska hänga upp din julgardin så är du välkommen att fråga oss på Furniturebox.
  • Varför ska jag byta till julgardiner?

    Det är inget måste att byta till julgardiner, men visst är det mysigt att göra om hemma för att få det lite extra ombonat och mysigt i hemmet? Många, inte minst barn, är väldigt förtjusta i traditioner. Att byta ut gardinerna kan skapa både glädje och förväntan.
  • Vad är en julgardin?

    Definitionen av en julgardin är helt enkelt att den passar in i jultemat. Eftersom rött är en färg som förknippas med julen så är många julgardiner röda. Julgardiner kan även ha julmotiv som tomtar, granar och annat som hör julen till. Det går mycket bra att göra sin egen julgardin. Varför inte köpa en vit gardin och brodera ett eget julmönster? Hos oss på Furniturebox finns ett stort urval av gardiner att välja på.