Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 1967 produkter
1
...
82

Populära filtreringar

En TV-bänk är en praktisk och snygg lösning för din TV. På en tvbänk kan du dels placera TV:n, men du kan också använda den till förvaring då många TV-bänkar erbjuder gott om plats för detta. Hos Furniturebox hittar du ett brett utbud av bänkar för varje stil.

En TV bänk fixar röran

 • Vilken typ av TV-bänk passar min inredning?

  När du köper en TVbänk vill du så klart att den ska smälta in fint i din övriga inredning. Som tur är finns det mängder av TV-bänkar i olika stilar, allt för att du ska hitta en variant som passar dig. Att integrera elektronik i det lantliga hemmet kan kännas svårt, men med en TV bänk i vitt med gammaldags detaljer såsom spegeldörrar och vackra beslag behåller du stilen i ditt hem. Den som gillar det industriella kan satsa på en TV-bänk med raka och enkla former, gärna i grått eller svart. Det finns också en hel del TV-bänkar online i mer klassiska modeller som passar dig som vill ha en mer tidlös stil.
 • Hur slipper jag sladdhärvor på golvet?

  Det är få saker som är så tråkiga som härvor av sladdar på golvet. De är både fula, samlar damm och gör det svårt att städa. Som tur är har de flesta TV-bänkar hål på baksidan vilka du kan leda dina sladdar genom så att de knappt syns. Det är alltså ett hett tips att undersöka vad bänken har för lösningar för detta när du köper en TV bänk på nätet. Har du många sladdar som måste ledas till ett uttag längre bort finns smarta lösningar för detta att köpa. Du kan till exempel sätta en list längst väggen som sladdarna kan löpa inuti. För att slippa allt för långa sladdar kan du antingen förkorta dem eller skaffa en sladdvinda.
 • Behöver jag en TV-bänk till en vägghängd tv?

  Med en vägghängd TV bestämmer du själv om du behöver en tvbänk eller inte. Värt att tänka på är att en tvbänk har fler funktioner än att bära TV:n. Med en TV kommer ofta en rad tillbehör såsom TV-spel och fjärrkontroller. Dessutom har du kanske en rad andra saker som behöver dold förvaring i vardagsrummet? Då är en TV-bänk en perfekt lösning. Med en tvbänk får du en hel del praktisk förvaring och har på så sätt också sakerna nära till hands när du behöver dem. Tvbänken skapar också en naturlig plats att ställa vackra inredningsdetaljer och ljus på för att göra det extra mysigt där hemma. Det finns en rad olika TV-bänkar med massor av förvaringsmöjligheter såsom lådor och skåp. Vet du med dig att du har mycket saker som behöver få plats rekommenderar vi att du köper en djup och bred tv bänk.
 • Hur stora ska TV bänkar vara i förhållande till TV:n?

  Inredning handlar mycket om att saker harmonierar med varandra. Det finns förvisso ingen regel som säger hur stor en TV-bänk ska vara i förhållande till en TV. Om du bor litet kanske det inte finns så stor plats för en stor tvbänk trots att du har en stor TV. Generellt kan man dock säga att det skapar bäst harmoni för ögat om bänken är större än din TV. En stor TV som vilar på en liten bänk ser ofta lite avigt och malplacerat ut. Absolut finast blir det om du låter TV-bänken sticka ut ungefär 30-40 centimeter på bådadera sidor av TV:n. Hos Furniturebox hittar du TV-bänkar i flera olika storlekar så att du kan välja en som blir precis rätt.