Tv-möbler

TV bänkar

2 552st produkter
REA
Sortera på
2128840(5).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans inom 2-6 vardagar
REA

En TV-bänk är en praktisk och snygg lösning för din TV. På en tvbänk kan du dels placera TV:n, men du kan också använda den till förvaring då många TV-bänkar erbjuder gott om plats för detta. Hos Furniturebox hittar du ett brett utbud av bänkar för varje stil.

En TV bänk fixar röran

Elektroniken hemma kan ofta ge ett rörigt intryck då den för med sig diverse sladdar och lösa tillbehör. Kanske vet du inte riktigt var du ska göra av allt detta? Då är en TV- bänk en perfekt lösning. Många bänkar har integrerad förvaring där du får plats med saker som fjärrkontroller, TV-spel, tillbehör för digital-TV och kanske även dina gamla CD-skivor. Med en sådan kan du få undan det som är bra att ha nära till hands men som kanske inte är snyggt i inredningen. När du har investerat i en ny TV är det också bra att ha en stadig och stabil plats att förvara den på. TV-bänkar är idealiska för detta. Även om du har en vägghängd TV kan en TV-bänk vara bra för förvaring av alla elektroniska tillbehör. Hos Furniturebox hittar du ett brett urval av snygga och bra TV-bänkar.

TV bänkar för alla behov och stilar

Att få din TV-bänk på plats är inte svårt. När du får paketet från Furniturebox följer tydliga instruktioner på hur du sätter ihop möbeln med. Se bara till att ha rätt verktyg och gott om tid så kommer det hela att gå som en dans. Tänk också på att de flesta moderna TV-bänkar har hål på baksidan avsedda för sladdar. Genom dessa kan du alltså trä TV:ns sladdar så att de blir näst intill osynliga och inte bildar mindre estetiskt tilltalande sladdhärvor på golvet. Innan du slår till och köper en TV-bänk är det också viktigt att du tänker på vad du har för behov. Vill du till exempel addera extra mycket förvaring finns många bänkar med både djupa skåp och lådor. Bor du mindre kan en kompaktare variant vara att föredra. Oavsett vad du behöver finns det många snygga TV-bänkar att välja bland.

Vilken typ av TV bänk passar min inredning?

När du köper en TVbänk vill du så klart att den ska smälta in fint i din övriga inredning. Som tur är finns det mängder av TV-bänkar i olika stilar, allt för att du ska hitta en variant som passar dig. Att integrera elektronik i det lantliga hemmet kan kännas svårt, men med en TV bänk i vitt med gammaldags detaljer såsom spegeldörrar och vackra beslag behåller du stilen i ditt hem. Den som gillar det industriella kan satsa på en TV-bänk med raka och enkla former, gärna i grått eller svart. Det finns också en hel del TV-bänkar online i mer klassiska modeller som passar dig som vill ha en mer tidlös stil.

Hur slipper jag sladdhärvor på golvet?

Det är få saker som är så tråkiga som härvor av sladdar på golvet. De är både fula, samlar damm och gör det svårt att städa. Som tur är har de flesta TV-bänkar hål på baksidan vilka du kan leda dina sladdar genom så att de knappt syns. Det är alltså ett hett tips att undersöka vad bänken har för lösningar för detta när du köper en TV bänk på nätet. Har du många sladdar som måste ledas till ett uttag längre bort finns smarta lösningar för detta att köpa. Du kan till exempel sätta en list längst väggen som sladdarna kan löpa inuti. För att slippa allt för långa sladdar kan du antingen förkorta dem eller skaffa en sladdvinda.

Behöver jag en TV-bänk till en vägghängd tv?

Med en vägghängd TV bestämmer du själv om du behöver en tvbänk eller inte. Värt att tänka på är att en tvbänk har fler funktioner än att bära TV:n. Med en TV kommer ofta en rad tillbehör såsom TV-spel och fjärrkontroller. Dessutom har du kanske en rad andra saker som behöver dold förvaring i vardagsrummet? Då är en TV-bänk en perfekt lösning. Med en tvbänk får du en hel del praktisk förvaring och har på så sätt också sakerna nära till hands när du behöver dem. Tvbänken skapar också en naturlig plats att ställa vackra inredningsdetaljer och ljus på för att göra det extra mysigt där hemma. Det finns en rad olika TV-bänkar med massor av förvaringsmöjligheter såsom lådor och skåp. Vet du med dig att du har mycket saker som behöver få plats rekommenderar vi att du köper en djup och bred tv bänk.

Hur stora ska TV bänkar vara i förhållande till TV:n?

Inredning handlar mycket om att saker harmonierar med varandra. Det finns förvisso ingen regel som säger hur stor en TV-bänk ska vara i förhållande till en TV. Om du bor litet kanske det inte finns så stor plats för en stor tvbänk trots att du har en stor TV. Generellt kan man dock säga att det skapar bäst harmoni för ögat om bänken är större än din TV. En stor TV som vilar på en liten bänk ser ofta lite avigt och malplacerat ut. Absolut finast blir det om du låter TV-bänken sticka ut ungefär 30-40 centimeter på bådadera sidor av TV:n. Hos Furniturebox hittar du TV-bänkar i flera olika storlekar så att du kan välja en som blir precis rätt.