Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

Att vårda och bevara dina sten- och marmormöbler är avgörande för att behålla deras skönhet och livslängd. Med rätt vård- och rengöringsprodukter och metoder kan du skydda ytan, rengöra och bibehålla glansen i dessa naturligt eleganta material. Här hittar du olika rengöringsprodukter speciellt anpassade för sten och marmor. Både sten och marmor är hållbara material och vanligt förekommande för golv, väggar, bänkskivor och dekorativa detaljer.

Vanliga frågor om Sten & marmor

Hur tar jag hand om mina sten & marmormöbler på bästa sätt?

För att ta hand om dina sten- och marmormöbler på bästa sätt bör du följa dessa rekommendationer:

  1. Rengör regelbundet: Torka av ytan med en mjuk trasa eller svamp för att avlägsna damm och smuts. Undvik att använda grova eller slipande rengöringsmedel som kan repa ytan.
  2. Undvik syra och kemikalier: Sten och marmor kan skadas av syra och kemikalier, så undvik att använda rengöringsmedel som innehåller citronsyra, vinäger eller ammoniak.
  3. Undvik värme: Placera inte heta pannor, kastruller eller kokkärl direkt på sten- eller marmorytan eftersom det kan orsaka fläckar eller skador.
  4. Använd underlägg och brickor: För att undvika repor och fläckar bör du använda underlägg och brickor under glas, koppar och andra föremål som kan skada ytan.
  5. Se upp för vätskor: Torka omedelbart upp eventuella spill av vätskor som exempelvis vin, kaffe eller saft för att undvika fläckar.
  6. Polera och skydda: Använd en speciell sten- eller marmorpolish för att bevara glansen och skydda ytan. Följ instruktionerna på produkten och använd den endast enligt behov.

Genom att följa dessa tips kan du hålla dina sten- och marmormöbler i gott skick och förlänga deras livslängd.