TIGERToalettborste & hållare Boston krom 309930346

PRIS- PRESSAD
FÅ KVAR
1 744
SEK
Risk för slutförsäljning!
Levereras inom 3-8 vardagar.
Delbetala från: 126 SEK/Månad
Denna eleganta toalettborste och hållare från Tiger är tillverkar av högkvalitativ polerat stål och blir lika praktisk som den är dekorativ i ditt badrum. Toalettborsten i rostfritt stål har en inre hållare i plast av samma längd, vilket optimerar hygien och lättsamt underhåll. Denna artikel är även lämplig för montering med TigerFix typ 1, som gör att tillbehör enkelt kan fästas till en plan, hård yta med ett patenterad limmsystem. Borrning blir inte nödvändigt och tillbehören kan enkelt avlägsnas utan att lämna smuts på ytan. Vänligen observera att TigerFix 1 säljs separat och du kan hitta denna produkt i vår webbshop (SKU: 406611). Material: Polerat rostfritt stål Färg: Silver Mått: 9,3 x 12,6 x 35,6 cm (B x D x H) Lämplig för användning i fuktiga utrymmen Lätt att använda och rengöra Inre hållare av plast för optimal hygien och enkel rengöring Borstlocket har en plastkant Efter användning centreras borsten alltid i mitten Inga synliga monteringselement efter montering Lämplig för användning med TigerFix, för vilken borrning inte är nödvändig Leveransen omfattar en hållare, en toalettborste med lock, en inre cylinder, en monteringsplatta, skruvar och pluggar
Specifikationer
Tiger Toalettborste & hållare Boston krom 309930346
TigerToalettborste & hållare Boston krom 309930346
Artikelnummer: 929152
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 08-5000 90 40