Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Att ge sig själv maximalt med förvaring och arbetsytor i hemmet underlättar vardagen. Med små enkla medel kan man optimera sitt hem. Ett exempel på en möbel som kan underlätta är ett rullbord. Ett sådant är enkelt att flytta undan när det inte behövs, eller att använda på många olika ställen. Hos oss på Furniturebox.se kan du enkelt köpa billiga rullbord direkt på internet. Genom att beställa dina möbler online sparar du tid genom att du inte behöver gå runt i butiker för att leta efter det du behöver. Det är också möjligt att på en kort tid få en överblick av sortimentet och jämföra produkterna mot varandra.

Hur man använder ett rullbord

Ett rullbord har många möjliga användningsområden. De går med fördel att använda som serveringsvagnar och underlätta när man skall servera fika till sina gäster. Ett rullbord kan också vara behändig att ha i köket. Väljer man en med en skiva på toppen kan man också använda den som en mobil arbetsyta. En del rullbord har även korgar eller lådor och med ett sådant rullbord får man också fler förvaringsutrymmen i hemmet. Det går även att använda ett rullbord som sidobord i alla rum i ens hem. Beroende på vad man vill använda bordet till kan man anpassa material, storlek och funktioner. Borden kan även användas som separata inredningsdetaljer till exempel i vardagsrummet.

Beställ dina möbler på nätet

Vi på Furniturebox.se vill att det skall vara enkelt att hitta de möbler man behöver. Därför har vi ett brett sortiment inom olika kategorier. Med ett rullbord kan du göra ditt hem ännu mer smidigt. Köp rullbord från oss, direkt på nätet till ett bra pris. VI har rullbord i olika storlekar och färger så du kan hitta ett som passar just ditt hem och dina behov.