Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Matplats

Klaffbord

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Ibland vill man kunna ha middagsbjudningar hemma men stöter på problemet att man inte har ett tillräckligt stort matbord. Därför kan det vara smart att investera i ett klaffbord. Med ett klaffbord kan man enkelt och behändigt få ett större bord när det behövs, utan att det står och tar onödig plats när man är färre som skall sitta runt bordet. Från Furniturebox.se kan du enkelt köpa ett klaffbord online och bespara dig onödig tid i butiker. Genom att köpa ditt bord på nätet kan du snabbt jämföra olika produkter mot varandra för att hitta just det som passar dina behov bäst.

Hur man väljer rätt klaffbord

Klaffbord kommer i olika storlekar, både på själva bordsytan och på klaffen som man fäller upp. När man skall välja ett klaffbord kan man därför både fundera över hur stor den egentliga bordsytan behöver vara, och hur stor man vill att klaffen skall vara. Något annat man kan välja mellan är hur man vill att klaffen skall vara utformad. Det finns både fyrkantiga klaffar och de som är rundade. Båda modellerna fyller samma funktion och fungerar på samma sätt, men har olika utseenden. Det sista man behöver tänka på är hur bordet skall se ut och vara behandlat. Klaffbord kan precis som andra köksbord både vara målade, lackade eller betsade.

Beställ smidigt de produkter du behöver direkt till ditt hem

Att beställa möbler på internet är enkelt och underlättar arbetsbördan då man inte behöver gå runt i butiker. Hos oss på Furniturebox.se kan du snabbt hitta billiga klaffbord som både är snygga och funktionella. I vårt sortiment finns många möbler och produkter man kan behöva till sitt hem, och allt levereras smidigt så du inte behöver oroa dig för hur du skall få hem sakerna.