Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 17 av 17 produkter

Upptäck vår samling av eleganta och mångsidiga temuggar och tekoppar som är perfekta för att njuta av din favoritblandning av te. Oavsett om du föredrar klassiskt eller modern design, hittar du ett brett utbud av stilar och material för att passa din smak och ge en extra touch av lyx till dina te-stunder. Välj bland olika färger, mönster och kapaciteter för att skapa en trevlig och personlig teupplevelse.

Vanliga frågor om Temuggar & tekoppar

Hur stor är en temugg?

En temugg kan variera i storlek beroende på tillverkare och design. Generellt sett kan en temugg rymma mellan 200 och 300 milliliter vätska. Det finns också mindre temuggar som kan rymma runt 150 milliliter och större temuggar som kan rymma upp till 500 milliliter eller mer.

Vad är skillnaden på en kaffekopp och en tekopp?

En kaffekopp och en tekopp skiljer sig åt främst i storlek. En kaffekopp är vanligtvis mindre än en tekopp. Detta beror på att te oftast dricks i större mängder än kaffe. Utöver detta kan det också finnas andra designmässiga skillnader mellan kaffe- och tekoppar, men generellt sett är storlek och form de främsta skillnaderna.