Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 88 produkter
1
...
4

Koppar och muggar används för att dricka varma drycker som te, kaffe och choklad ur. Koppar är vanligtvis tillverkade av olika material, inklusive keramik, glas eller plast. Båda kan ha ett handtag, även kallat öra, men det är också vanligt att hitta muggar och koppar utan handtag och öron. Vissa koppar och muggar är dekorerade med olika mönster och färger för att ge dem en estetiskt tilltalande design och vissa är enfärgade. Det finns alltså något för alla tycken och smaker. Oavsett vilken typ av koppar och muggar du är ute efter kommer det garanterat finnas någon som faller dig i smaken.

Vanliga frågor om Koppar & muggar

Är det skillnad på en kopp och en mugg?

Ja, det finns en skillnad mellan en kopp och en mugg. Generellt sett används termen "kopp" för att beskriva ett mindre dryckeskärl med eller utan handtag. En "mugg" å andra sidan är oftast större än en kopp, även den finns både med och utan öra. Både muggar och koppar används för att dricka varma drycker som kaffe, te, choklad .

Vilka storlekar finns koppar och muggar i?

Koppar och muggar finns i olika storlekar för att passa olika behov och preferenser. Vanliga storlekar för koppar kan vara 150 ml, 200 ml, 250 ml och 300 ml. Muggar kan vara lite större och vanliga storlekar kan vara 300 ml, 350 ml, 400 ml och 450 ml. Det finns också större muggar och koppar för speciella ändamål som till exempel lattemuggar eller tekoppar.

Kan jag köpa muggar i set?

Ja, du kan absolut köpa muggar i set. Vanligtvis hittar du mugg- och koppset som säljs i par eller i större set med flera muggar. Det kan vara ett bra alternativ om du vill ha flera matchande muggar eller om du vill ha flera muggar för att använda när du får gäster.