Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 4 av 4 produkter

Vissa saker är helt oumbärliga i ett kök. Exempel på det är kastruller. Ett set med kastruller är ett måste i varje hushåll. Förutom olika storlekar finns kastruller i flera olika material såsom rostfritt stål, gjutjärn och teflon. En del passar till alla slags spisar och hällar, medan andra bara passar till vissa. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp vid köp av kastrull!

Vanliga frågor och svar om kastruller

  • Räcker det att bara ha en stor kastrull?

    Det är bra att ha lite olika storlekar på kastruller i köket. Då kan du alltid välja den kastrullen som bäst motsvarar mängden på det du ska tillaga. En stor kastrull tar ju längre tid att värma upp, så om du bara ska laga en mindre mängd är det bättre att kunna välja en liten. Då sparar du tid och inte minst energi. Så gör dig själv och miljön tjänsten och investera i några olika storlekar.
  • Vilken kastrull passar en induktionshäll?

    Det är lite olika vilka kastruller som passar till en induktionshäll. Därför bör du alltid läsa på själva produktsidan om den kastrullen du vill ha passar till just induktion. Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker!
  • Vilken bas av kastruller bör jag ha?

    När det kommer till basutbud av kastruller kan du tänka så här: liten, mittemellan och stor. Att ha dessa grundstorlekar kommer du långt på i köket. Sedan kan du alltid komplettera med fler vartefter. Om du har plats kan det vara skönt att ha två av samma storlek ifall den ena är smutsig eller redan används.