Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Matlagning & bakning

Grytor, kastruller & stekkärl

26 st produkter
Visar 24 av 26 produkter
12

Kan man ha för många grytor och kastruller i köket? Knappast. Att servera maten ur fina kokkärl är trevligt och gör att dukningen känns lyxig. Visst är det till och med så att maten smakar lite bättre om den serveras på ett vackert sätt? En god fisksoppa som dukas fram på bordet i en vacker gryta imponerar troligtvis mer på gästerna än om den serveras i en vanlig kastrull. Hos oss på Furniturebox hittar du kastruller och grytor i olika storlekar och för olika ändamål.

Börja kocka med grytor, kastruller och stekkärl i fantastisk kvalitet!

  • Kan jag använda en gjutjärnsgryta på en induktionsspis?

    Ja. Det går fint att använda en gryta som är tillverkad i gjutjärn på en induktionsspis därför att den är magnetisk. I själva verket är det så att en gryta i gjutjärn är helt optimal på den typen av modern spis.
  • Vad är skillnaden på en traktörpanna och en stekpanna?

    Man kan säga att en traktörpanna är lite som ett mellanting mellan en stekpanna och en kastrull. Traktörpannan har högre kanter än en vanlig stekpanna och lämpar sig därför utmärkt om du ska steka något och sedan tillföra en sås. Ofta får man ett lock till traktörpannan vilket är bra för värmehållning.
  • Vad innehåller ett gryt-set?

    Ett gryt-set innehåller grytor i olika storlekar. Det är vanligt att de innehåller en 4 liters gryta vilken lämpar sig för köttfärssås. Är man många i en familj så kan det vara bra med en 6 liters gryta. Det är även vanligt att det ingår en mindre gryta på 2 liter samt en traktörpanna i ett gryt-set.