Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 68 produkter
1
...
3
Spegelskåp är en snygg och praktisk lösning då man inreder sitt badrum. Spegel är något som hör till de flesta badrum och toaletter och i stället för en liten hylla eller ett extra skåp att ha toalettartiklar i är ett spegelskåp en bra kombination av både spegel och skåp. Det sparar både på utrymme och döljer tandborstar och annat man inte vill att ska stå framme. I stället för att springa runt i olika affärer kan du nu köpa förmånliga spegelskåp online. Du kan göra upp planer och diskutera tillsammans med familjen för att hitta den bästa lösningen för ert hem.

Att välja spegelskåp

När man väljer spegelskåp till sitt badrum är det bra att mäta platsen där det ska hängas upp så det passar i storlek. Ofta vill man ha det ovanför tvättstället men det kan med fördel placeras också på en annan vägg. Det är bra att ordna med ordentlig upphängning så att skåpet hänger stadigt. För att få det rakt är det bra att använda ett vattenpass. Om familjemedlemmarna är av olika längd kanske skåpet kan placeras lägre eller kompletteras med en spegel eller ett annat spegelskåp på en annan plats. Eftersom spegelskåp också är praktiska förvaringsutrymmen för små toalettprylar är det också lämpligt för små badrum och toaletter. Du kan välja mellan spegelskåp med eller utan belysning.

Köp billigt spegelskåp till badrummet

Har du funderat på att förnya i ditt badrum? Vill du spara utrymme och skaffa ett stiligt och behändigt spegelskåp? Hos oss på Furniturebox hittar du det du söker. Du kan välja önskat skåp bekvämt hemifrån i lugn och ro och handla det tryggt på nätet. Hos oss kan du köpa spegelskåp och andra inredningsdetaljer av god kvalitet till förmånliga priser.