Skippa sidhuvud och gå vidare.

CYBER MONDAY - snart är det för sent!
Upphör om:

  Visar 0 av 0 produkter

  Med hjälp av doftljus skapar du en fräsch och hemtrevlig doft i alla rum. När ditt hem luktar trevligt påverkar du känslan i ditt hem, skapar ett bra intryck för besökare samtidigt som det hjälper dig slappna av. Utforska vårt breda sortiment av doftljus och beställ det som passar ditt hem bäst.

  Vanliga frågor och svar

  • Vilka är de bästa doftljusen?

   För att hitta det bästa doftljuset behöver du utgå från dina egna preferenser och vilka dofter du föredrar. Vill du ha ett doftljus som brinner länge är det bra att kika på stora doftljus, då de har längre brinntid än de mindre. Här hittar du doftljus för alla sinnen och smaker.
  • Kan jag köpa doftljus efter säsong?

   Genom att inreda ditt hem med doftljus efter säsong bjuder du in till en trivsam miljö. Under vår och sommar gör sig lätta, fräscha och friska dofter sig perfekta som inredningsdetaljer till alla hem. Till hösten är det mysigt med mustigare doftljus såsom skog, sandalwood och cederträ. Det är även härligt att ta in varmare dofter under hösten, välj till exempel ett doftljus med vanilj. Till julen vill vi ha kryddigare doftljus, såsom äpple, kanel och gran för att verkligen sätta julstämningen i hemmet.
  • Vilka fördelar finns det med doftljus?

   Förutom att doftljus är en vacker inredningsdetalj, får det dig att slappna och skapar en hemtrevlig atmosfär. Om du letar efter en fin present är ett doftljus perfekt. Bläddra bland små och stora doftljus som passar alla, oavsett inredningsstil och önskad doft. Köp ditt nya doftljus billigt och med snabb leverans från oss på Furniturebox.