Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 24 produkter

Genom att kombinera doft och ljus med olika kronljus och doftpinnar sätter du känslan i rummet. Inred ditt hem med din favoritdoft och bjud in till en mysig stämning med hjälp av olika ljus i olika utföranden. Välkommen att utforska ljus & dofter och beställ det som passar dig och ditt hem bäst.

Valiga frågor och svar om ljus & dofter

 • Vad menas med ljus och dofter?

  För att knyta ihop din inredning och sätta stilen i ditt hem är ljus och doft den perfekta touchen. Det är inte bara trevligt med ett hem som doftar gott, utan det är även inbjudande med snygga doft- och stearinljus. Så med andra ord hittar du här allt du kan tänka dig behövas när du är på jakt efter doft till hemmet samt olika sätt för att lysa upp ditt hem.
 • Hur får jag fräsch doft i hemmet?

  Det finns många olika medel för att få ditt hem att lukta fräscht och gott. Det enklaste knepen är olika doftpinnar eller doftljus som sprider en härligt doft till olika ytor. Tänk på att ju större ditt hem är desto fler doftpinnar eller doftljus kan du komma att behöva. Det är även bra att tänka på att inte ha för många, du vill inte att ditt hem ska lukta alldeles för skarpt.
 • Hur inreder jag snyggt med levande ljus?

  Med hjälp av levande ljus i delar av ditt hem skapar du en mysig och inbjudande känsla. Inred med olika ljusstakar i olika material och former för att ge ditt hem dimensioner och karaktär. Hos oss på Furniturebox hittar du ljusstakar i glas, mässing, sten och keramik. Vi erbjuder något som passar alla hem och stilar.
 • Kan jag köpa WoodWick doftljus hos Furniturebox?

  Självklart kan du det! Hos oss på Furniturebox kan du bläddra mellan en mängd olika WoodWick ljus för att hitta den som passar dig och ditt hem perfekt. Vi erbjuder även 365 dagars öppet köp. Så kan du i lugn och ro fundera på om doftljuset blev rätt köp för dig och ditt hem.