Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ dina möbler senast 13/12 för leverans till jul!*
Tid kvar att beställa: 

Visar 1 av 1 produkter

Firar du ett speciellt tillfälle eller vill du skapa en mysig stämning hemma? Då är stearinljus rätt val för dig. Bland vårt sortiment hittar du stearinljus i olika färger, storlekar och utföranden som passar alla tillfällen. Placera ut ljus i olika former och färger för att ge ditt hem karaktär och en bra stämning.

Vanliga frågor och svar

 • Ska jag köpa stearinljus eller blockljus?

  Varför inte både och? Placera stearinljus i vackra ljusstakar på ställen i hemmet som du vill lysa upp med ett vackert sken. Blockljus gör sig väl i alla hem och har en längre brinntid än stearinljus. Inred med blockljus på matbordet eller soffbordet för att skapa ett stämningsfullt hem där ni kan njuta av en härlig middag och myskväll i soffan.
 • Vilken effekt har ett stearinljus?

  Att inreda med vackra stearinljus ger inte bara ett stämningsfullt hem, det värmer även upp hemmet till en behaglig värme. Genom att placera stearinljus i olika delar av hemmet lyser du även upp ditt hem och skapar en inbjudande känsla.
 • Var kan jag köpa stearinljus?

  Hos Furniturebox hittar du ljus i alla dess möjliga former och utföranden. Här kan du köpa stearinljus, doftljus, ljustillbehör och ljusstakar billigt online. Skulle du känna dig osäker med ditt nya köp eller om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundsupport. De hjälper dig gärna och svarar på dina frågor inom 24h.
 • Vilka modeller på stearinljus erbjuder Furniturebox?

  Du hittar en mängd olika stearinljus i olika utföranden hos oss på Furniturebox. Oavsett om du letar efter långa, smala eller små stearinljus hittar du det här hos oss. Vi erbjuder något som passar alla hem och inredningsstilar.