Rumsdoft

Doftpinnar & rumsdofter

16st produkter
Deals
Sortera på
2040414(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Ett hem eller ett rum består inte bara av väggar och möbler, även doften är en del av inredningen. För att skapa både hemtrevnad och fräschör är doftpinnar den perfekta inredningsdetaljen. De är både eleganta att se på och får det att dofta inspirerande omkring dig. Vi erbjuder olika dofter för att du ska kunna hitta din favorit och få din omgivning att bli som du vill ha den.

Vanliga frågor och svar

Vilka doftstickor ska jag välja?

När du väljer doft är det bra att fundera över vilken stil ditt hem går i. Utgå också från dig själv, vem du är och vilka associationer du har till dig själv. Är du blommig, stram eller kryddig? Är ditt hem romantiskt eller mer modernt? Vilket intryck vill du förmedla till den som kliver in i rummet?

Ska jag ha samma doftpinnar i olika rum?

Du kan både välja att ha samma sorts doft i hela ditt hem eller doftsätta olika rum på olika vis. Vad passar i ditt sovrum? Hur vill du att ditt badrum ska dofta? Är det någon speciell atmosfär du vill skapa i vardagsrummet? Att ha olika dofter på olika ställen kan understryka varje rums särart.

Passar blommiga doftpinnar på vintern?

Även om det är kallare ute är det inte fel att det doftar blommor i ditt hem eller att det doftar kryddigt på sommaren. Du kan självklart byta doft hemma efter årstid. Kanske vill du att det doftar olika beroende på högtider, på vilken månad det är eller om det händer något särskilt i ditt liv.