Ljus

Ljusstake & kandelaber

24st produkter
Black Friday
Sortera på
1477319(2).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

Att inreda med ljusstakar är en lysande idé om du vill skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Här hittar du en stort utbud av ljushållare och kandelabrar billigt online. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ den ljusstake som du tycker bäst om.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av ljusstake?

Börja med att fundera på var du vill ha din ljusstake, vill du ha den på matbordet eller soffbordet? Kanske är det en väggljusstake du letar efter? Utöver det är det inte så mycket mer du behöver tänka på. En ljusstake och kandelaber ger ett fint sken och bidrar till en harmonisk känsla i ditt hem.

Vilket material ska min ljusstake & kandelaber ha?

Det finns inget rätt eller fel när det kommer till val av material på din ljusstake. Välj den som du tycker är snyggast och bäst passar in i ditt hem. Vanligtvis hittar du ljusstakar i material såsom mässing, silver, glas och rostfritt stål.

Hur inreder jag med en ljusstake?

Vill du ha den på matbordet kan du kika på våra stora ljusstakar som kan bre ut sig på matbordet och lysa upp till en mysig middag. Om det är till soffbordet så kan en liten ljusstake bli perfekt, då täcker den i inte sikten för tv:en och du kan njuta av en mysig kväll i soffan. För att skapa karaktär i ditt hem är det snyggt att inreda med ljusstakar i olika höjder och storlekar. Placera dem på fönsterbrädan och låt förbipasserande njuta av ett upplyst hem. Har du ett mörkt hörn i ditt hem är det ett perfekt ställe att placera en golvstående kandelaber, samtidigt som den lyser upp rummet bidrar den även till en mysig stämning.

Vilka modeller på ljusstakar & kandelabrar kan jag köpa hos Furniturebox?

Hos oss på Furniturebox hittar du ett brett utbud av ljusstakar och kandelabrar billigt online. Vi erbjuder bland annat ljushållare, golvljusstake, väggljusstake och många fler modeller. Oavsett om du är på jakt efter en ljusstake att ha på väggen, golvet eller bordet så hittar du med all säkerhet en passande här.