Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Kökssoffa

 Visa 6 st Kökssoffor på kampanj - Upp till 20% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
34 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

I många hem är köket en naturlig samlingsplats, både för samtal och middagar. Därför lönar det sig också att lägga lite tid för att planera sitt kök så det blir så användarvänligt och inbjudande som möjligt. Att ha en kökssoffa istället för endast stolar runt matbordet kan ge fler sittplatser och ger också en hemtrevlig känsla. Idag är det enkelt att beställa en kökssoffa online. Genom att göra det kan man spara mycket tid eftersom man inte behöver leta i affärer, och dessutom kan man snabbare jämföra de olika alternativen med varandra för att hitta just den kökssoffa man vill ha.

Hur man väljer rätt kökssoffa

Det finns många olika varianter på kökssoffor att välja mellan. Saker man kan tänka på innan man tar ett beslut är exempelvis om man vill ha den i någon speciell stil eller i något specifikt material. Det finns bland annat modeller som är gjorda av massivt trä, och de som har klädda och vadderade sitsar och ryggstöd. Då storlekarna på kökssofforna är varierade behöver man mäta både sitt köksbord och väggen den skall stå emot så den passar in. Har man ett större kök med ett bord som står nära ett hörn kan man med fördel använda en hörnsoffa. Kökssoffor är både trevliga och lätta att dekorera med kuddar i olika färger.

Fler matplatser och en fin detalj till köket

Går du i tankar om att köpa kökssoffa kan du vända dig till oss på Furniturebox.se. Vi har ett brett utbud av produkter för hemmet, och du kan enkelt beställa din kökssoffa på nätet. Vi erbjuder olika produkter för ett riktigt bra pris, så passa på att kika runt i vårt sortiment om det också är något annat du behöver.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.