Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Sängkista

 Visa 1 st Sängkista på kampanj - Upp till 32% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
5 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Våra bästa deals

En sängkista är inte bara en praktisk möbel för förvaring, den är även en trendig inredningsdetalj. De finns i flera olika storlekar, material och modeller för att passa olika typer av inredningsstilar.

En snygg och funktionell möbel

En sängkista placeras vanligtvis nere vid sängens fotsida men kan lika gärna användas på andra ställen. Den passar exempelvis alldeles utmärkt i hallen som förvaring åt väskor, halsdukar och annat samtidigt som den ger möjlighet att sitta ner för att ta på sig skorna. Det är med andra ord en väldigt funktionell möbel som har flera användningsområden.

Med en sängkista får du gott om extra förvaring i hemmet samtidigt som den ger en extra sittplats vid behov. De är utmärka att förvara sovrummets filtar och extra sängkläder i. Det finns även kistor som passar enkelsängar och är perfekta för att gömma barnens leksaker i när de inte används.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.