Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Alla Mediamöbler

 Visa 543 st Mediamöbler på kampanj - Upp till 48%

Våra bästa deals
Sortera på
2983 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Ett vanligt problem är förvaring av kablar som trasslar in sig i varandra, drar till sig damm och det är inget som man helst vill ha synligt framme. För att gömma kablar och annan mediautrustning finns det smarta förvaringslösningar och mediamöbler. En mediamöbel är inte enbart en TV-bänk utan är mer ett samlingsord för alla möbler som är till för bild, ljud och teknik. Det finns mediamöbler i olika modeller, storlekar och material. Hos oss hittar du mediamöbler i naturmaterial som ek, valnöt, ask och även i olika färger. Mediamöbeln ska både vara funktionell och snygg men framförallt så ska den matcha dina behov som främst handlar det om hur mycket du har som behöver förvaras i mediamöbeln. 

Inred med din mediamöbel

Välj en mediamöbel som passar just ditt vardagsrum. Vilken storlek du ska välja på din mediamöbel beror dels på hur mycket förvaring du behöver och även hur stor du vill ha mediamöbeln i förhållande till din TV. Generellt brukar man säga att mediamöbeln ska vara längre än din TV, allra hels ca 30-40 cm på varje sida. Fundera på om det är en vägghängd mediamöbel eller en flexibel och flyttningsbar på hjul eller en variant på ben med trendig ledbelysning som passar dig bäst. Välj en mediamöbel där du kan gömma dina prylar bakom vackra luckor i glas eller trä eller välj en öppen förvaring där du kan visa upp dina mediaprylar och annan dekoration samtidigt som det blir enkelt att komma åt. 

På Furniturebox.se hittar du ett stort sortimenta av stilrena mediamöbler med praktiskt uttag för sladdar och kablar. Köp din mediamöbel tryggt online med snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.