Alla Inredning

Gardiner & gardinupphängning

996st gardiner & gardinupphängning
1183587.jpg
Populära sökningar
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

Gardiner är mycket viktigare för hemmet än vad man kan tro och är en inredningsdetalj som ofta glöms bort. Gardiner kan verkligen rama in ett rum och förhöja känslan. Gardiner är inte bara en snygg inredningsdetalj utan är även mycket funktionella. Gardiner skyddar mot solen som bländar och det finns även ljuddämpande gardiner för att skyddar mot ljud. Det finns många olika gardiner som kan passa mer eller mindre bra i ditt hem. På Furnituebox.se hittar du mängder av gardiner i olika färger, material och storlekar som passa till hemmets alla rum.

Val av gardiner

Att välja gardiner är inte helt lätt då valen är oändliga. Vad som kan vara bra att tänka på att gardinerna inte ska vara en fokuspunkt i rummet utan ska snarare höja den övriga inredningen.Det är även viktigt att tänka på vad gardinerna ska ha för funktion i rummet. Ska gardinerna hänga i sovrummet så bör dessa vara i tjockare tyg och mörkläggande. Är det köksgardiner då bör du kanske ha en gardinkappa eller ett tyg som är lite tunnare för att få in mer dagsljus.När du ska välja gardiner till vardagsrummet kan panelgardiner vara en god ide eftersom de är enkla att hantera och skyddar mot insyn.Det finns många olika material på gardiner som till exempel trendiga sammetsgardiner, linnegardiner eller gardiner i polyester. 

Det finns olika sätt man kan tänka på vid val av färg på gardinerna. Antingen kan gardinerna gå i samma ton som basfärgen övriga rummet eller så väljer du färg eller mönster som knyter samman rummet och som matchar kuddar, lampskärmar och andra detaljer som finns i färg. I vår webbutik hittar du bland annat vita, gråa, beiga, gröna, blåa, röda och många andra fina färger. Beställ dina gardiner online på furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagars öppet köp.