Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Skoförvaring

 Visa 55 st Skoförvaring på kampanj - Upp till 35%

Våra bästa deals
Sortera på
366 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Det är lätt att flera skor på hallgolvet bidrar till att snabbt smutsa ner och ger ett stökigt intryck. Skoförvaring är A och O för att ha en städad, organiserad och trivsam hall. Det finns många olika lösningar på smart skoförvaring. I vår webbutik hittar du ett stort utbud av olika alternativ för praktisk skoförvaring. Vi erbjuder allt från hängande skoförvaring till skoskåp, skoställ, bänk med skoförvaring och mycket mer. Hos oss hittar du funktion och design till hög kvalité och till låga priser. Välj skoförvaring som passar dina behov och ditt hem bäst!

Skoförvaringsmöbler

Oavsett om du har en stor yta för din skoförvaring eller mindre så finns det skoförvaringsmöbler för dina behov. Beroende på vilken yta du har att tillgå kan du välja att bygga på höjden eller på bredden för att få plats med optimal förvaring. Göm undan och förvara dina skor med hjälp av en skohylla , skoställ eller skoskåp. Skoförvaring är inte bara praktiskt utan kan även vara en snygg inredningsdetalj i hemmet. Vi erbjuder skoförvaring i snygg och modern design i flera olika färger och material.Vid behov av extra förvaring, kombinera skoförvaring med hatthylla och klädhängare för att förvara allt snyggt och prydligt på en samlad plats. I vårt sortiment hittar du även multifunktionell sittbänkar och puffar med förvaring samt förvaring med speglar. Med hjälp av en bänk eller en puff och speglar blir hallen ombonad och välkomnande. Skoförvaring behöver inte enbart få plats i hallen, det är även ett alternativ att utnyttja golvutrymmet i din garderob. Placera ett lågt skoställ för att enkelt förvara dina skor snyggt och lättåtkomligt. Får du inte plats med ett skoställ går det lika bra att förvara skorna i en låda eller förvaringskorg, som är enkla att flytta runt.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.