Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 130 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

En skohylla är ett måste i varje hall. Skohyllan är praktisk och gör att man kan få in många par skor på en liten yta. Dessutom är det mycket lättare att få struktur i hallen när alla familjens skor har sin egen plats. Hos oss på Furniturebox kan du välja mellan olika typer av skoställ. Kanske gillar du när skohyllan har olika fack? Eller hyllplan där stövlar, gympaskor och sneakers kan ställas i en prydlig rad? Ett skoställ kan ha en eller flera hyllor. Vi på Furniturebox har skoställ för alla smaker.

Smart skoförvaring med skohylla eller skoställ

  • Hur bred är en skohylla?

    Hos oss på Furniturebox kan du hitta skohyllor med olika bredd. Det finns smala hyllor som mäter knappt 60 cm som passar bra om du har en mindre hall där det är trångt om plats på golvet. Breda skoställ mäter cirka 1 meter. Har man en liten golvyta så kan det vara smart att välja en hylla som istället bygger på höjden.
  • Finns det stängda skohyllor?

    Ja, det finns skohyllor som har en stängd front. I dessa så placerar du skorna i utdragbara lådor istället, alternativt i en hylla med dörr. Fråga gärna vår duktiga kundtjänst om du behöver tips på vilken skohylla du ska välja till hallen.
  • I vilka material kan jag köpa ett skoställ?

    Du kan köpa ett skoställ i trä eller metall. Hos oss på Furniturebox kan du välja på många olika modeller och utföranden som passar i din bostad. Varför inte ett skoställ med en sittdel? Eller en kombinerad hatt- och skohylla?