Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Skoförvaring

Skoskåp

238 st produkter
Visar 24 av 238 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Skor är roligt, men ofta har de den nackdelen att de skapar en röra utan dess like i garderoben eller i hallen. Med ett smart skoskåp kan du dock lösa det problemet och samtidigt få bra överblick över dina skor.

Skoskåp inspiration - Hitta ditt nya skoskåp här!

 • Vilka modeller av skoskåp finns det?

  ✓ Det finns många praktiska skoskåp att välja bland, oavsett vad du har för behov. Vill du matcha din övriga inredning hemma finns de i ett flertal material och färger. Välj till exempel ett i sobert vitt eller skaffa en elegant möbel i klassisk ek. Det går naturligtvis att hitta skoskåp i olika storlekar så att du kan välja ett väl avpassat för den mängd skor du behöver förvara eller för det utrymme det ska stå i. Om ni är en barnfamilj kan det vara bra att välja ett lågt skåp så att de små enkelt kan ta sina skor själv.
 • Varför behöver man ett skoskåp?

  ✓ Skor som står på golvet, kanske till och med ibland ovanpå varann, blir lätt slitna och fula. För att ta hand om dina skor är det bra att placera dem i ett smart skoskåp. Där står de separerade och slits inte lika lätt. Ett tips är också att använda skoblock när du förvarar skorna, på så sätt håller de formen bättre. En del skoskåp har till och med inbyggda skoblock som skorna hängs upp på. En annan anledning till att dessa skåp är bra är att du slipper röran som skor ofta bildar på golvet. Med ett skåp blir ditt hallgolv snyggt och fint.
 • Hur sköter man om sitt skoskåp?

  ✓ För att hålla skoskåpet snyggt kräver det en viss skötsel. Det är dock inga stora insatser du behöver göra för att sedan ha ett skåp som håller sig fräscht år efter år. Utsidan av skåpet torkar du smidigt av med en lätt fuktad microfiberduk. Ibland kan grus och stenar från skorna hamna i facken på skåpet. Det enklaste är att ta dammsugaren och helt enkelt suga upp skräpet och eventuellt eftertorka med en fuktad trasa. Försök också att inte ställa in allt för leriga och smutsiga skor i skåpet utan att rengöra dem först. Följer du bara dessa råd kommer ditt fina skåp att hålla sig fräscht i många år.
 • Hur inreder jag med mitt nya skoskåp?

  ✓ Att placera ditt skoskåp är inte svårt. Om du väljer en låg modell kan det även agera sideboard i din hall. Det blir en perfekt plats att ha en skål med nycklar, en växt och kanske några vackra ljus på. Det går också utmärkt att välja ett högre skåp och på så sätt ta vara på utrymmet upp till taket. Ett smidigt sätt att spara värdefull golvyta om du är trångbodd. Skulle du behöva riktigt mycket förvaring passar de flesta skåp att ställa flera bredvid varandra. Detta är en smart lösning i en garderob, till exempel en walk in closet. Ovanpå skåpen kan du sedan ställa ytterligare korgar för förvaring.