Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Herrbetjänter

 Visa 19 st Herrbetjänter på kampanj - Upp till 45%

Våra bästa deals
Sortera på
46 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
När man skall iväg på en festlig tillställning kan en herrbetjänt vara tacksam genom att man smidigt kan lägga fram de kläder man tänkt använda. Tack vare en sådan hålls alla delar av kostymen dessutom fina och blir inte skrynkliga. När man hänger fram sin klädsel på en herrbetjänt får man också den behändiga fördelen att man får en överblick över hur ens klädsel kommer se ut. Hos Furniturebox.se kan du enkelt köpa herrbetjänter med en smidig leverans. Genom att beställa dem på nätet kan du snabbt jämföra olika modeller med varandra utan att du behöver gå runt i affärer och titta.

Olika modeller av herrbetjänter

Det finns olika modeller på herrbetjänter man kan välja mellan. De flesta har både upphängning för kavaj och byxor. En del modeller har dessutom en mindre skohylla nertill så man också kan placera fram skorna man skall använda. När man väljer herrbetjänt kan man fundera över om man vill att den skall vara lätt att flytta. Önskar man den egenskapen kan det vara tacksamt att välja en som har hjul under sig. Det finns även modeller som har en spegel högst uppe ifall man vill kunna spegla sig själv. De är oftast små och kan vara behändiga att ha när man vill se hur slipsen eller flugan sitter. Genom att välja en herrbetjänt med en färg som går väl ihop med rummet man skall ha den i kan man utan problem låta den stå framme utan att den stör inredningen.

Beställ allt du behöver smidigt på nätet

På Furniturebox.se har vi ett brett utbud av olika tillbehör och möbler du kan behöva till ditt hem. Vi är det självklara valet när du vill köpa herrbetjänter online, och håller alltid bra priser på våra produkter. I vårt sortiment finns många olika kategorier, passa på att kika runt ifall det också är något annat du behöver. Alla beställningar levereras smidigt och säkert.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.