Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
CYBER MONDAY REA + FRI HEMLEVERANS*
Upphör om:
3d 20h 52m 38s

Klaffbord

 Visa 1 st Klaffbord på kampanj - Upp till 25% rabatt!

Cyber Monday
Sortera på
11 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Cyber Monday
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday

Ibland vill man kunna ha middagsbjudningar hemma men stöter på problemet att man inte har ett tillräckligt stort matbord. Därför kan det vara smart att investera i ett klaffbord. Med ett klaffbord kan man enkelt och behändigt få ett större bord när det behövs, utan att det står och tar onödig plats när man är färre som skall sitta runt bordet. Från Furniturebox.se kan du enkelt köpa ett klaffbord online och bespara dig onödig tid i butiker. Genom att köpa ditt bord på nätet kan du snabbt jämföra olika produkter mot varandra för att hitta just det som passar dina behov bäst.

Hur man väljer rätt klaffbord

Klaffbord kommer i olika storlekar, både på själva bordsytan och på klaffen som man fäller upp. När man skall välja ett klaffbord kan man därför både fundera över hur stor den egentliga bordsytan behöver vara, och hur stor man vill att klaffen skall vara. Något annat man kan välja mellan är hur man vill att klaffen skall vara utformad. Det finns både fyrkantiga klaffar och de som är rundade. Båda modellerna fyller samma funktion och fungerar på samma sätt, men har olika utseenden. Det sista man behöver tänka på är hur bordet skall se ut och vara behandlat. Klaffbord kan precis som andra köksbord både vara målade, lackade eller betsade.

Beställ smidigt hem de produkter du behöver

Att beställa möbler på internet är enkelt och underlättar arbetsbördan då man inte behöver gå runt i butiker. Hos oss på Furniturebox.se kan du snabbt hitta billiga klaffbord som både är snygga och funktionella. I vårt sortiment finns många möbler och produkter man kan behöva till sitt hem, och allt levereras smidigt så du inte behöver oroa dig för hur du skall få hem sakerna.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.