Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 49 produkter
1
...
3

Piffa upp ditt barns rum med en stilfull och funktionell byrå barn! En byrå barnrum är en perfekt förvaringsmöbel för att organisera och förvara kläder, leksaker och andra ägodelar i barnrummet. Hos oss på Furniturebox hittar du ett brett utbud av barnbyrå i olika stilar och färger som passar perfekt i barnrummet. Våra byråer är designade med barnets behov i åtanke och har därför flera fiffiga funktionella detaljer och självklart i hållbara material. Ge ditt barn en praktisk och vacker förvaringslösning med en byrå barnrum som både är användbar och stilfull.

Vanliga frågor om byrå barnrum

Vad är en byrå barn?

En byrå barn är en möbel som används för att förvara kläder, leksaker och andra ägodelar i barnrummet. Den har vanligtvis flera lådor eller hyllor för att organisera och hålla saker i ordning.

Vilken storlek passar bäst för en byrå barn?

Storleken på en byrå barn kan variera beroende på behoven och utrymmet i barnrummet. Det är viktigt att välja en storlek som passar både förvaringsbehoven och rummets storlek.

Finns det olika stilar och färger att välja mellan för en byrå barn?

Ja, det finns ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan för en byrå barn. Du kan hitta allt från klassiska träbyråer till moderna och färgglada alternativ.