Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 88 produkter
1
...
4

Ett vinställ är en praktisk förvaring för flaskorna. Eftersom vinet mår bra av att ligga ner så är majoriteten av vinställ och vinhyllor designade så att vinflaskan läggs ned så att korken pekar utåt. Förutom att man förvarar vinet på ett bra sätt så är vinstället också en mycket snygg inredningsdetalj. Kolla gärna in utbudet hos oss på Furniturebox om du är sugen på en smart flaskförvaring.

Förvara vinet rätt i ett vinställ eller en vinhylla

  • Hur många flaskor ryms det i ett vinställ?

    Hos oss på Furniturebox kan du köpa vinställ som bara rymmer alltifrån några enstaka flaskor till stora där det får plats fler än 70 flaskor. Många vinställ är designade så att flera ställ kan sättas ihop med hjälp av monteringsclips. På så sätt är det möjligt att skapa en stor vinlagringplats i vinkällaren eller förrådet. Drömmer du om en vinkällare ska du låta oss på Furniturebox hjälpa dig med en praktisk och snygg lösning.
  • Finns det vinhylla i olika material?

    Absolut. Här på Furniturebox kan du köpa prisvärda vinställ i både trä och metall så att vinhyllan kan matchas med stilen i rummet. Tänk dock på att vin inte mår bra att förvaras i värme, så du bör tänka dig för om du planerar att placera ett stort vinställ i vardagsrummet eller i köket. Vin mår inte heller bra av starkt solljus, så om vinstället ska vara en inredningsdetalj i hemmet så är det smart att köpa ett som är lite mindre.
  • Finns det vinställ som inte står på golvet?

    Ja, det finns vinställ som kan fästas upp på väggen.