Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 67 produkter
1
...
3

Det finns alltid plats för en lagerhylla från Furniturebox. Lagerhyllan har många användningsområden, faktiskt fler än du tror. Du hittar din praktiska förvaring billigt hos oss. Skaffa dig ordning och reda genom en lagerhylla som tar hand om allt det stora och lilla du vill förvara och vill vara säker på att inte tappa bort.

Praktisk förvaring med en lagerhylla

  • Kan jag ha min lagerhylla till annat än verktyg?

    Det finns en mängd användningsområden för en bra lagerhylla. Du kan till exempel förvara barnens skor i en lagerhylla, så att du slipper torkad lera och smågrus på golv och i hallmöbler. En lagerhylla med olika fack är utmärkt för handskar, halsdukar och mössor. Använd din lagerhylla för att sortera småtvätt eller lego, för att hålla ordning på accessoarer eller på fotografier. Möjligheterna är många!
  • Kan jag förvara mina pysselsaker i en lagerhylla?

    En lagerhylla är perfekt när du vill ha ordning på både verktyg och smådelar som du pysslar med. Välj en hylla med olika fack så kan du lätt sortera in saxar, tänger och stansar i de större facken. I mindre fack lägger du stämplar, pärlor, spetsar, band, tejp, klister och nitar till exempel.
  • Var kan jag placera min lagerhylla?

    I ett hobbyrum eller garage är det självklart att ha en lagerhylla. Men även i en klädkammare, i tvättstugan eller i barnrummet är lagerhyllan utmärkt att ha. Möblera med en lagerhylla på alla de ställen där du vet med dig att det lätt blir oordning bland sakerna. Din lagerhylla är en fantastisk hjälp att både hålla ordning och att få överblick.