Förvaringshylla

Kryddhylla

6st produkter
Sortera på
1315987(5).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Kryddhyllan är en klassisk inredningsdetalj i ditt kök. Hos oss på Furniturebox hittar du snygga, stilfulla, coola och praktiska kryddhyllor billigt. Hitta din egen stil bland den stora variationen av formgivning, storlek och funktion och gör ditt kök lite mysigare med en kryddhylla. Våra lösningar hjälper dig att ha det du behöver nära till hands, praktiskt förvarat på väggen i köket.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på när jag väljer kryddhylla?

Välj en kryddhylla som går i stil med ditt kök och som har de funktioner som passar just dig. Fundera på vilka saker du vill ha nära till hands och visa upp, när du väljer din kryddhylla hos oss. Mät också hur stor plats du har där hyllan ska sitta.

Kan min kryddhylla användas till annat än kryddor?

Våra kryddhyllor har många olika funktioner. Vissa av dem har krokar där du kan hänga handdukar, grytlappar och redskap till exempel. En del har speciell förvaring för tallrikar, glas eller flaskor. Alla kryddhyllor från Furniturebox går att använda till en mängd olika sorters förvaring. Låt fantasin flöda och ställ allt det du behöver, tycker är fint och som får plats i din kryddhylla.

Håller min kryddhylla även för tunga saker?

Själva kryddhyllan från Furniturebox håller även för tunga saker. Alla våra kryddhyllor är gediget byggda. Om du vill ha lite tyngre saker i din kryddhylla är det bra att ha längre skruvar för att fästa hyllan i väggen. Tänk på att undersöka vad väggen består av för material och att välja skruv och plugg som passar för just din vägg.