Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 7 av 7 produkter

Välkommen att utforska Furniturebox breda sortiment av nätlampor billigt online. Vi erbjuder lampor i nät i många olika modeller och utföranden. Så du enkelt ska kunna hitta en lampa som passar dig och ditt hem bäst.

Skulle du har frågor eller funderingar kring nätlampor är du alltid välkommen att kontakt vår kunniga kundsupport. De hjälper dig gärna och svarar på dina frågor inom 24h.

Vanliga frågor och svar om nätlampa

  • Vad menas med en nätlampa?

    Det kanske inte känns helt självklart vad en nätlampa är, men oroa dig inte. Vi är här för att berätta det för dig. En nätlampa är en lampa som har en design av nät. Det kan med andra ord vara en taklampa eller golvlampa med lampskärm av nät
  • Kan jag köpa lampa med metallnät?

    Javisst kan du det! Hos oss hittar du nätlampor i många olika material och modeller. Bläddra bland lampor med nät i metall, rotting, trä och rep. Hos furniturebox erbjuder vi något som passar alla, oavsett inredningsstil.
  • Hur inreder jag med en nätlampa?

    Fördelen med en nätlampa är att den gör sig snygg i alla hem, oavsett placering eller inredningsstil. Placera den ovanför matbordet för att lysa upp på ett effektivt och snyggt sätt. En golvlampa med nät är snygg att ha i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj, samtidigt som den lyser upp på ett vackert vis. Prova dig fram och placera din nya lampa där du tycker den gör sig snyggast.