Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Letar ni efter en speciell och unik garderob till ert barnrum? Hos Furniturebox har vi precis det ni behöver för att skapa en magisk atmosfär. Oavsett om ni önskar hyllplan, lådor eller klädhängare, finns det ingen tvekan om att ni kommer att hitta den perfekta möbeln hos oss. Våra barngarderober är skräddarsydda för små kläder och gör det till en lek att sortera och förvara även för de minsta. Vi tror på att barnmöbler ska vara både stilfulla och praktiska, och vi har valt ut de mest moderna, färgglada och funktionella möblerna som passar perfekt till er inredning. Ge er in i vår spännande värld av barngarderober och utforska vårt stora utbud – vi har olika modeller och storlekar för att både föräldrar och barn ska bli hänförda. Så låt fantasin flöda och skapa en drömliknande garderob till ert älskade barnrum.

Organisera rätt & lätt med en garderob barnrum

Vilka material är vanliga för barngarderober?

Vanliga material för barngarderober inkluderar trä, MDF, plywood, metall och plast. Varje material har sina egna fördelar och kan användas för att skapa olika stilar och utseenden.

Hur kan jag optimera förvaringsutrymmet i min barngarderob?

Vi erbjuder smarta förvaringslösningar som hyllor, lådor, klädhängare och korgar för att hjälpa dig att organisera och maximera förvaringsutrymmet i din barngarderob.

Hur kan jag göra barngarderoben mer interaktiv för mitt barn?

Du kan göra barngarderoben mer interaktiv genom att inkludera roliga och pedagogiska element, som färgglada märken eller bilder, och låta ditt barn vara delaktigt i att välja och organisera sina kläder.

Vad är några populära designstilar för barngarderober?

Några populära designstilar för barngarderober inkluderar modern, skandinavisk, färgglad och tematisk. Det beror på din personliga stil och barnets preferenser.