stjarnbadden_Logotyp.jpg

Stjärnbädden – Europas största sängföretag

Stjärnbädden har sitt ursprung i Falkenberg och ingår sedan år 1994 i Hilding Anders-koncernen. Den ledande sängtillverkaren erbjuder ett brett sortiment av sängar med otroligt hög kvalitet och riktigt god komfort till överkomliga priser. Design, komfort och kvalitet är ledorden för företagen och syrar igenom alla sängar.

Skapa ditt drömsovrum med Stjärnbädden

Stjärnbäddens fabrik är belägen i Rydaholm och bygger sina kvalitativa sängar där. Tack vare deras skicklighet, erfarenhet och kunskap tillverkas sängarna med omsorg och kärlek. De lägger stor fokus på såväl kvalitet som design. Välj mellan olika ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar, förvaringssängar och sängpaket. För dig som inte vill ha ett färdigt sängpaket finns möjligheten att välja mellan sängtillbehör som trendiga sänggavlar, snygga sängben och vackra kuddar. Skapa ett helhetsintryck genom att matcha de olika möblerna och njut av ett härligt sovrum – varje dag.

Avskalat skandinaviskt i kombination med fantastisk komfort

Låt rummet genomsyras av harmoni, minimalism och elegans. Det breda utbudet av sängar och sängtillbehör gör det enkelt för dig att hitta din egen Stjärnbädden-favorit. Människor sover mer än en tredjedel av sitt liv och det kan göra sig bäst i en säng från Stjärnbädden. Gör ett tryggt och smidigt köp online hos oss på Furniturebox.

3 Produkter
brandBanner
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Typ
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)