Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt
Stjärnbädden
stjarnbadden_Logotyp.jpg

Stjärnbädden – Europas största sängföretag

Stjärnbädden har sitt ursprung i Falkenberg och ingår sedan år 1994 i Hilding Anders-koncernen. Den ledande sängtillverkaren erbjuder ett brett sortiment av sängar med otroligt hög kvalitet och riktigt god komfort till överkomliga priser. Design, komfort och kvalitet är ledorden för företagen och syrar igenom alla sängar.

Skapa ditt drömsovrum med Stjärnbädden

Stjärnbäddens fabrik är belägen i Rydaholm och bygger sina kvalitativa sängar där. Tack vare deras skicklighet, erfarenhet och kunskap tillverkas sängarna med omsorg och kärlek. De lägger stor fokus på såväl kvalitet som design. Välj mellan olika ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar, förvaringssängar och sängpaket. För dig som inte vill ha ett färdigt sängpaket finns möjligheten att välja mellan sängtillbehör som trendiga sänggavlar, snygga sängben och vackra kuddar. Skapa ett helhetsintryck genom att matcha de olika möblerna och njut av ett härligt sovrum – varje dag.

Avskalat skandinaviskt i kombination med fantastisk komfort

Låt rummet genomsyras av harmoni, minimalism och elegans. Det breda utbudet av sängar och sängtillbehör gör det enkelt för dig att hitta din egen Stjärnbädden-favorit. Människor sover mer än en tredjedel av sitt liv och det kan göra sig bäst i en säng från Stjärnbädden. Gör ett tryggt och smidigt köp online hos oss på Furniturebox.

Sortera på
13 Produkter
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Typ
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.