inbed_refit.jpg

InBed – Sveriges lyxigaste och bekvämaste sovrum

Med ambitionen att skapa Sveriges vackraste sovrum är InBed varumärket som kombinerar kvalitet, design och exklusivitet. Möblerna är handtillverkade i deras egna fabrik och deras breda sortiment gör det möjligt för dig att hitta något som passar utmärkt för dig och dina behov.

Sätt guldkant på sovrummet med InBed

Det svenska företaget InBed strävar efter att alltid tillverka sängar i närproducerat trä i kombination med hållbara tyger och exklusiva detaljer. Detaljerna består av äkta silver och förhöjer känslan av lyx i hela sovrummet. Det finns inget härligare än en mjuk, skön och fluffig säng som håller år efter år.

Svenskt handtillverkade möbler

InBed har sin fabrik utanför Köping och skapar sina handtillverkade möbler där. Hållbarhet är ett av InBeds ledord och använder därför enbart återvinningsbara material som ÖKO-tex-märkta textilier samt jeanstyger av ekologisk bomull märkta med EU-blomman. Hantverkarna på InBed har många års erfarenhet av sängtillverkning och håller tack vare det en otroligt hög kvalitet på alla sina möbler.

Nyskapande – tillsammans med InBed

Innovation är en stor drivkraft för det populära varumärket och strävar ständigt efter att förnya och utveckla sina produkter för att utmana sängmarknaden. Med hjälp av modern teknik och nya material hoppas de hitta nya och innovativa lösningar för att överraska ditt sovrum.

1 Produkter
brandBanner
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Komfortzoner
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar