Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Deal alert! Fri frakt vid köp över 995:-
Upphör om:
1d 20h 36m 56s
Cura of Sweden
cura-of-sweden.jpg

Cura of Sweden – Nordens mest sålda tyngdtäcke

Cura of Sweden tillverkar CE-märkta, miljö- och kvalitetscertifierade tyngdtäcken som Läkemedelsverket godkänt. Det är ett medicinskt hjälpmedel som bidrar med en förbättrad sömn eller hjälper den som har svårigheter. Välj mellan olika prisvärda tyngdtäcken i olika vikter och hitta ett som passar just dig och dina behov.

Cura of Sweden – medicinskt hjälpmedel

För dig som lider av sömnproblem kan ett tyngdtäcke vara lösningen. Det har en positiv effekt och bidrar med ökad sömnkvalitet – även för dig som inte lider av sömnproblem. En tredjedel av befolkningen i Sverige lider av sömnproblem och måste medicineras för att kunna sova under nätterna. Med hjälp av täckets vikt läggs en tyngd över kroppen som hjälper att hålla kroppen på plats om nätterna samtidigt som det ger en känsla av avslappning.

  • Ökad sömnkvalitet
  • Längre tid i djupsömn
  • Minskad snarkning
  • Snabbare insomning
  • Minskad ångest och oro
  • Piggare under dagtid
  • Minskad muskelvärk
  • Färre nattliga uppvaknanden

Cura of Sweden – förbättrad sömnkvalitet

Cura of Sweden rekommenderar att tyngdtäcket motsvarar 10-15% av din kroppsvikt. Välj mellan olika färger och få kvalitet, funktionalitet och design kombinerat. Dessutom bestämmer du själv om du hellre vill ha täcket när du ligger i soffan eller om du vill ha det som täcke under natten. Ett tyngdtäcke för alla behov, ung som gammal. Köp ditt täcke redan idag och sov som på moln varje natt.

Sortera på
21 Produkter
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.