Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Solstol

Strandstol

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Du älskar att befinna dig vid en strand och sola med härligt vågskvalp i bakgrunden. Men du vill inte ha sand och grus överallt. Köp då en bekväm strandstol! Kraven på en bra solstol är många. Den skall vara hopfällbar för att kunna packas in i en bil. Solstolen måste vara lätt att bära från bilen eller sommarstugan till badstranden. Materialet i stolen skall givetvis kunna tåla ultraviolett strålning.

Vanliga frågor och svar

  • Finns strandstol med armstöd?

    Du kan köpa en campingstol med armstöd. Du kan ha den på stranden men självklart även i trädgården. Med ett vattenbeständigt polyestertyg blir strandstolen lätt att hålla ren. Den tål solstrålar och den är mycket enkel att packa ihop. Stabiliteten i stolen garanteras av en stark och hållbar stålram.
  • Kan jag köpa strandstol i trä?

    Du kan köpa en klassisk solstol med bärande delar i teak. För att teakens yta skall bli slät har träet torkats i ugn och därefter finslipats. Teak klarar alla väder eftersom träet har ett naturligt fettinnehåll. Stolen kan du ställa in så att du får en bekväm sitt- och liggställning. Tyget är behandlat så att det tål ultraviolett strålning utan att bli skört.
  • Finns strandstolar för två personer?

    Om du vill njuta av picknick på stranden kan det vara trevligt med en solstol för två personer. En sådan stol finns, som är hopfällbar och portabel. För extra bekvämlighet kan du välja en strandstol som har armstöd och dessutom kopphållare. Då har du en självklar plats för din flaska eller kopp med valfri dryck.