Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Billig däckstol på nätet

 Visa 1 st Däckstol på kampanj - Upp till 23% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
5 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Våra bästa deals

I sommar kan det vara skönt att ha en riktigt bekväm plats där du kan njuta av solen och värmen, hos oss hittar du däckstolar som är perfekta till det. Däckstolar är ofta mer robusta i sin utformning medan en solstol kan vara något enklare och nättare. Däckstolar är vanligast i olika träslag såsom exempelvis teak och ask, men i vårt sortiment hittar du även däckstolar i bambu och plast.I vårt breda sortiment av däckstolar hittar du bland annat de klassiska Tennesse däckstolarna från Hillerstorp, och däckstolar från Comfort garden och även de klassiska amerikanska däckstolen Adirondack med flera.

Spendera sommaren i en skön däckstol

Däckstolar börjar bli allt mer populära i svenska trädgårdar och uteplatser. Den typiska däckstolen har funnits sedan långt tillbaka i tiden och fick sitt namn från när stora fartygsdäck inreddes. I regel kan en däckstol ställas in i flera olika lägen och passar därför till flera olika tillfälle, en däckstol kan till exempel användas både som solstol eller kan också bara vara en skön plats för avkoppling. Idag finns det däckstolar i många olika utförande, material och färger. Beroende på vilket material din däckstol är tillverkad av behöver den materialspecifik vård. Däckstolar är enkla att placera och är även enkla att flytta på om du vill sitta i en mer skuggig eller solig plats. För att göra din däckstol extra bekväm och inbjudande kan det behövas en dyna för att uppnå en skön komfort. Vi erbjuder även ett stort utbud av däckstolsdynor i olika färger och utförande. Beställ din däckstol enkelt på Furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.