Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Börja året med en ny SÄNG - Upp till 45%

Parasollskydd

Parasollskydd från 179 SEK

Sortera på
3 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Förläng livet på din parasoll och undvik slitage med ett parasollskydd. En dag med dåligt väder gör ingen märkbar skillnad, men om parasollen upprepade gånger utsätts för dåligt väder och vind kan detta ge stora skador på parasollet. Ett parasollskydd är ett överdrag som dras över parasollet när det inte används. Slitaget på utemöbler är mycket större än för motsvarande möbler inomhus och ett skydd till din parasoll är en investering i avsevärt ökad livslängd. Parasollskydd skyddar din parasoll när den inte används mot bland annat sol, regn, smuts, damm och pollen.

Skydda din parasoll mot väder och vind

Även om parasollet är tillverkat av slitstarkt material, påverkas textil negativt i hög utsträckning av bland annat nederbörd och det kommer få ett bättre skydd och hållbarhet med ett parasollskydd. Det finns parasollskydd i olika storlekar, material och färg. Vi erbjuder parasollskydd i hög kvalité från bland annat Hillerstorp. Ett parasollskydd träs enkelt över parasollen när den är hopfälld och brukar fästas med ett knytband runt, för att det ska sitta på plats och skydda parasollet i alla väder. Vilket gör att parasollskyddet är enkelt att ta av och på för en smidig användning, vilket underlättar då det ska användas ofta för bästa skydd. Det är viktigt att tänka på att man endast använder parasollskyddet när parasollduken är helt torr, annars är risken stor för att duken kan mögla. Parasollskydd tillverkas oftast i tåliga material som polyester och kräver därför oftast ingen särskild skötsel.

Investera i din parasoll och beställ ditt parasollskydd smidigt på Furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.