HVISSLEFönstermarkis 140 cm med Motor & Fjärrkontroll

FÅ KVAR
3 999
SEK
Risk för slutförsäljning!
Levereras inom 3-8 vardagar.
Delbetala från: 229 SEK/månad

Motorstyrd fönstermarkis 140cm bred med motor och trådlös fjärrkontroll

Motoriserad fönstermarkis med en kassettbredd på 140cm och utfall 70cm. Vävens bredd är 132cm. Totala längden på väven är 140cm.

Akrylväv och aluminiumkassett

Materialet är UV-beständigt och nästan helt ljustät akrylväv (täthet 280g/m²) med hög motståndskraft mot väta och röta. Kassetten är tillverkad i vitlackerad aluminium.

Motor med fjärrkontroll ingår

I våra priser ingår både förmonterad motor och trådlös fjärrkontroll. Varje markis innehåller 1st trådlös fjärrkontroll. Varje fjärrkontroll har 5 kanaler, vilket innebär att man kan styra upp till 5 markiser med varje fjärrkontroll. Självklart är motorn CE-märkt.

Hur stor markis behöver jag?

Denna markis passar fönstret med höjd ca 110-130cm. Välj en vävbredd som är 10-30cm bredare än fönstret.

Enkel installation

Med varje markis medföljer fästen för väggmontering, och en tydlig installationsanvisning på svenska. Det är inte svårt att installera markisen själv, men elanslutningen måste göras av en elektriker.

Motor och elanslutning sitter placerade på vänster sida.

Viktigt om färger

Färgerna på akrylväven kan skilja något i nyans och textur i verkligheten jämfört mot hur det ser ut på skärmen, beroende på att exakta färger är svårt att återge på en skärm, och beror även på skärmens inställningar. Om de helfärgade varianterna:
Färgen 307 är marinblå
Färgen 309 är grå
Färgen 311 är svart
Färgen 360 är cremevit

Vissa färger är inte tillgängliga för alla storlekar. Endast de färger som visas i färgväljaren för respektive modell går att beställa för respektive storlek. Om du vill ha en viss färg i färgkartan och den inte går att välja för den markisstorlek du är intresserad av, så kan du kolla om färgen finns tillgänglig i en annan något större eller mindre storlek på markis.

Specifikationer
HVISSLE Fönstermarkis 140 cm med Motor & Fjärrkontroll
HVISSLEFönstermarkis 140 cm med Motor & Fjärrkontroll
Artikelnummer: 1139109
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 08-5000 90 40