Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 11 av 11 produkter

Skapa en förtrollande utomhusoas på din balkong med hjälp av balkongtrall. Denna praktiska och stilfulla lösning är inte bara funktionell, den tillför också en touch av elegans till din balkonginredning. Med ett snyggt trallgolv på balkongen kan du skapa en härlig och bekväm plats att koppla av och ge din balkong ett genomtänkt och ombonat intryck.Det finns olika träslag att välja mellan, som exempelvis furu eller ek, beroende på personlig smak och önskad stil. En trallad balkong ger en naturlig och inbjudande känsla samtidigt som den är enkel att underhålla och rengöra.

Vanliga frågor om Trall balkong

Får man lägga trall på balkong?

Ja, det är vanligtvis tillåtet att lägga trall på en balkong. Trall är ett populärt alternativ för att skapa en bekväm och estetiskt tilltalande yta på balkongen. Det är dock viktigt att kontrollera med din bostadsförening eller hyresvärd för att säkerställa att det inte finns några specifika regler eller restriktioner som gäller för din specifika balkong.

Hur underhåller man trall?

För att underhålla trall behöver man utföra regelbundna rengörings- och skyddsåtgärder. Här är några steg att följa:

  1. Börja med att rengöra trallen genom att sopa bort löv, smuts och annat skräp.
  2. Använd en trallborste och vatten för att tvätta trallen. Om det finns envisare fläckar kan du använda en mild tvållösning eller ett trallrengöringsmedel.
  3. Efter rengöring, skölj av trallen noggrant med rent vatten för att ta bort tvålrester.
  4. Låt trallen torka helt innan du applicerar ett träskyddsmedel. Träskyddsmedlet hjälper till att förhindra att trallen spricker, missfärgas eller påverkas av fukt och mögel.
  5. Applicera träskyddsmedlet enligt tillverkarens anvisningar och se till att täcka alla ytor på trallen.
  6. Låt träskyddsmedlet torka ordentligt innan du går på trallen igen.
  7. Upprepa rengörings- och träskyddsprocessen regelbundet, vanligtvis en eller två gånger per år, beroende på trallens skick och omgivning.

Genom att följa dessa steg kan du hjälpa till att bibehålla trallens skönhet och förlänga dess livslängd.

Hur lägger man trall på balkongen?

När du ska lägga trall på balkongen, börja med att förbereda ytan genom att mäta och rengöra den ordentligt. Montera sedan trallbrädorna med rätt avstånd och säkra fästningar, avslutat med en kantlist. Det är viktigt att regelbundet rengöra och underhålla trallen för att bevara dess hållbarhet. Innan du lägger trätrallen är det viktigt att säkerställa att underlaget är rent och torrt. Att provlägga delarna innan du fäster dem ger dig en överblick över hur helheten kommer att se ut. Om så önskas kan du ändra riktningen på delarna eller arrangera dem för att skapa olika mönster, särskilt om balkongen är rymlig.