Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 23 av 23 produkter

När du ska inreda din balkong är belysning viktigt för att skapa rätt stämning och ljus. Lys upp i vintermörkret till jul eller skapa härlig stämning för alla sommarkvällar på balkongen. Med hjälp av en dekorativ ljusslinga på din balkong får du snabbt och enkelt en mysigare uteplats. Balkongbelysning kommer i flera olika färger, former och utföranden för att du ska hitta något som passar dig. Spana in sortimentet och köp dina balkong lampor och balkongbelysning billigt online på Furniturebox.

Vanliga frågor och svar om balkongbelysning

  • Vad bör jag tänka på när jag ska köpa balkongbelysning?

    När du ska välja balkongbelysning och lampor till din balkong kan du fundera på vilken slags belysning du är ute efter. Med ljusslingor och dekorativa rislampor skapar du stämningsfull utebelysning för sommarens sena middagar på balkongen. På en inglasad balkong kan behovet se annorlunda ut eftersom den används året om. Kanske läser du på balkongen om kvällarna och behöver mer riktad och skarp belysning? Fundera även på var du ska placera din belysning på balkongen. Om du vill ha en slinga runt balkongräcket bör du mäta längden innan du beställer för att säkerställa att den är tillräckligt lång och att ljusslingan når till eluttaget. Fundera också på vilken stil du vill ha på din balkongbelysning; lekfull och färgglad eller stilren och enkel?
  • Hur inreder jag min balkong med balkongbelysning?

    Det finns flera roliga och kreativa sätt att inreda din balkong på med lampor och belysning. Du kan klä balkongräcket med en ljusslinga eller lägga batteridriven balkongbelysning på utebordet. Om din balkong har tak kan du fästa balkongbelysningen i taket och låta den hänga snyggt längs väggen. Det finns även vägglampa och golvlampa som fungerar fint på balkongen. Ett tips är att inreda balkongen med balkongbelysning i olika varianter och nivåer för att skapa dimension. Flera svaga ljuspunkter skapar mysstämning av rang!
  • Säljer Furniturebox balkongbelysning med solcell?

    Ja, självklart gör vi det! Belysning som drivs av solceller till balkongen är ett bättre alternativ för både miljön och plånboken. Hos oss på Furniturebox hittar du allt från solcellsbelysning till balkongbelysning på batteri och utomhusbelysning med stickkontakt. Vi har mysig balkongbelysning som passar perfekt för alla sena sommarkvällar och balkongbelysning till inglasad balkong för att skapa stämningsfull atmosfär.