Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 107 produkter
1
...
5

Kelim är namnet på den gamla vävtekniken som används för att framställa dessa mattor. För att tillverka Kelimmattor används en slätvävnadsteknik, vilket skapar mönster som framhäver geometrin i väven samt att mattan får samma motiv på båda sidor och en filtliknande kvalité.Kelimmatta utmärker sig ofta av vackra mönster och härliga färger. Kelimmattor passar bra in i stilrena och avskalade miljöer då dem ofta är väldigt färgglada och blir en fin kontrast. Inred med en Kelimmatta för att få en personlig känsla i hemmet.

Inred ditt hem med en färgglad kelimmatta

En matta kan tillföra mycket till ditt hem. En Kelimmatta är utmärkt för att ge färg och mönster till ett rum och passar i alla hem. Har du inte plats för en stor matta så gör Kelimmattor mycket för helhetsintrycket oavsett storlek på mattan. Kelimmattor är väldigt vackra och många väljer att hänga upp en matta på väggen istället för en tavla och på så sätt kan man enkelt skapa en orientalisk och ombonad känsla i hemmet. Välj en matta som matchar din övriga inredning för att skapa en helhet eller välj att bryta av med en färgklick som förhöjer den övriga inredningen. De flesta mattor är tillverkade i ull vilket gör dem väldigt slitstarkt och naturligt smutsavvisande. Att mattan är av tålig material gör att du kan placera mattan var som helst, utan att oroa dig över att den slits. 

På Furniturebox.se hittar du Kelimmattor i olika storlekar, färger och mönster av hög kvalité. Köp din Kelimmatta online för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.