Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 10 av 10 produkter

Fårskinnet är en mysig och populär detalj i hemmet. Fårskinnet passar lika bra i en modern lägenhet i city som i sommarstugan. Många lägger fårskinnet, eller lammskinnet som det också kallas, som en liten matta på golvet. Andra väljer att piffa upp soffan eller fåtöljen med ett fårskinn. En sak är säker, fårskinnet uppskattas av både hundar, bebisar och inredningsintresserade vuxna för att det är så varmt och gosigt.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag ska köpa fårskinn?

    När du ska köpa fårskinn så finns det flera frågor att ta ställning till. Det kan till exempel vara vilken färg du vill ha. Väljer du ett svart, vitt eller brunt skinn så blir känslan i rummet helt olika. Det finns även skinn som har långa hårstrån och andra mer korthåriga. Självklart är det också så att ett äkta fårskinn känns mer levande än vad en imitation gör.
  • Hur sköter jag mitt fårskinn?

    Långhåriga skinn kan tova sig och bör då borstas. Långhåriga skinn ska inte tvättas i maskin. För att fräscha upp fårskinnet så ska du lufta det regelbundet. Fördelen med en fårskinnsimitation är att den går att tvätta i maskin.
  • Kan jag köpa fårskinnsdynor hos Furniturebox?

    Ja, hos oss på Furniturebox kan du köpa mysiga sittdynor av fårskinn. Skapa en ombonad stil genom att lägga fårskinn på sittmöbler, pallar och bänkar. Sittdynor i fårskinn är perfekta att använda utomhus eftersom de har så bra värmande egenskaper. Dessutom är det mjukt och bekvämt att sitta på en fårskinnsdyna. Välj mellan runda och fyrkantiga sittdynor i härliga nyanser.